Ervaringen van anderen

Wim Hof Fundamentals Workshop

Workshop with Dieuwertje was very good, although I use Wim Hof method for some time, this was my deepest breathing experience and I learned many new things not only about WHM but also on other connecting topics like work-life balance and more. Location was perfect, including weather (-9 degrees C when we arrived), snow and beautiful atmosphere of High Tatras. I look forward to next events!

~ Marian Driesky Wim Hof Fundamentals Workshop Slovakia

Didi was for me very good “door” to WHM. Together in Group, that was time full of energy, knowleadge and sensitive leadership from her. Thank a lot…. Michal.

~ Michal Lešinský Wim Hof Fundamentals Workshop Slovakia

I was curious what the day would bring.
It satisfied more than I thought it would be.
It brought me more to myself and couraged me to take to do things I never thouged I would do.
A special thanks to Dieuwertje for her encouragement, help, enthusiasm and for being the wonderful person she is.

~ Vanessa de Bresser Wim Hof Fundamentals Workshop Noordwijkerhout

Wim Hof Method Ademsessie één op één

Wat was het gisteren een mooie sessie. Ik voelde veiligheid, vertrouwen en kennis. Ik heb me tijdens de hele sessie heel comfortabel gevoeld. Jij gaf mij de ruimte om te kunnen zijn, voelen wat er nodig was. Jij bent open; je geeft aan wat de bedoeling is van de sessie. Kortom een professionele attitude, maar toch met veel liefde voor wat je doet. De begeleiding tijdens de sessie is geruststellend. Ik voelde dat je mij tijdens de sessie meenam. Hierdoor kon ik volgen en voelen in mijn lichaam. Dit zorgde voor rust en ontspanning.
~ Esther

Deze ademsessie was ontzettend bijzonder en ik voelde me vanaf het eerste moment tot het laatste moment heel veilig bij jou. Dit was voor mij ook bijzonder mee te maken, want ademhalen was voor mij super spannend en zat een angst op. Maar zelfs met die angst, die er compleet mocht zijn, begeleidde je mij heel mooi door de sessie en kwam ik een stuk dieper in mezelf. Ik voelde me daarna trots en krachtig.
~ Diana

 Helende Voetmassage

Dieuwertje raakt (aan) met aandacht. Ze lieft de voeten echt met haar hart en koestert dat wat ik zelf zo lang geen aandacht gaf. De beleving is totaal. Een prachtig mooie praktijkruimte, kort gesprek…..hemelse behandeling en een cadeautje achteraf. Ik keek nog lang terug op deze liefdevolle voet, maar eigenlijk Total body & mind, ervaring! Tot snel Dieuwertje!
~ Kim Padding 

Dank je wel! Dat je me laat voelen door wat je doet zonder oordeel, met zachtheid, in vertrouwen.
Anoniem