Zee-Walk Traject

Zee-Walk Traject: 3 Sessions Noordwijk aan Zee

De trainster stelt me een vraag en ik antwoord niet. Er komt gewoon niks. Ze stelt hem nogmaals: “Dieuwertje, wat zou jij doen als jij alles kon doen wat je wilt?”

Maar ik had werkelijk nog nooit nagedacht over wat ik zou doen als ik alles kon doen wat ik wilde in mijn leven. Ik had überhaupt niet meer het gevoel dat ik echt leefde. Mijn lichaam stond in de overlevingsstand en was koud, futloos en moe tot op het bot.

Wat is mijn antwoord op die vraag? Alles in mij blokkeert. Ik wil eigenlijk op reis. Maar ja. Ik moet aan mijn to do lijst werken, nog hogere targets halen en aan mijn c.v. bouwen. Ik kan helemaal niet weg. Ik moet doen wat iedereen doet: geld verdienen, carrière maken en succesvol zijn in het zakenleven. De trainster vraagt mij mijn ogen te sluiten en contact te maken met mijn lichaam. Ik adem in en uit en voel me langzaam in mijn lijf zakken. Het is helder. Het is genoeg. Basta. Na een lange stilte komt het vanuit de diepte: Ik wil met een backpack naar Australië.

Van high potential in het bedrijfsleven tot doen waar je echt blij van wordt en er nog betaald voor worden ook. 

Waar gaan jouw ogen van sprankelen?

Als er niet meteen iets te binnen schiet geen nood. Tijdens drie ochtenden gaan we wandelen langs de zee, oefeningen doen met invloeden van de Mind-Walk en yoga en de tijd nemen om (weer) naar jezelf te luisteren. Elke ochtend heeft een uniek thema en vullen elkaar aan.

Ik leer je je lichaam weer voelen door je uit je hectische bestaan te halen en tools aan te reiken waarmee je je weer bewust wordt van je lichaam en daardoor je innerlijke stem weer kunt horen. Waardoor er absoluut meteen iets te binnen schiet. En jij kunt gaan doen waar je ogen van gaan sprankelen.

Wil jij dit ook?

Zegt alles in je JA?

Meld je nu aan.

Waar

Strandclub Witsand Afrit 20

Wanneer

Vrijdag 6 juli, 20 juli en 3 augustus 2018 van 9:00 tot 11:30 (het verdient de voorkeur als je alle drie de ochtenden erbij kunt zijn).

Tarief

EUR 144 voor 3 Sessions inclusief koffie en thee

 

Maximaal 8 deelnemers.